Despre noi

Din dorinta de a cunoaste oameni noi echipa est garage isi pune la bataie toate resursele pentru a aduce pe piata un service echipat complet pentru operatiunile de natura mecanica si electrica dar si sudura pentru piesele de aluminiu otel si inox. Bineinteles capacitatile noastre depasesc cu mult descrierea de mai sus de acea va asteptam cu provocari care mai de care mai complexe.

Foarte important nu lucram cu preturi mici, reduse, exceptionale,promotionale etc, toate operatiunile executate au pretul corect. Nu facem parte din categoria mecanicilor frustrati, atotstiutori, care se cred zei in ale “fiarelor”.

Adrian
AdrianMecanic Auto
Ciprian
CiprianElectrician Auto
George
GeorgeVulcanizator Auto
MihaiRelatii Clienti

Mecanici profesionisti

Datorita personalului calificat, serviciile de reparatii auto sunt efectuate in cel mai scurt timp posibil, la un inalt nivel de calitate.

Preturi Corecte

Foarte important nu lucram cu preturi mici, reduse, exceptionale, promotionale, toate operatiunile executate au pretul corect.

Servicii de calitate

Datorita tehnologiei de ultima generatie, operatiunile de reparatii auto sunt efectuate la standarde de calitate ridicate.

Suna Acum