Electrica auto

Suntem dotati cu echipamente de ultima generatie, avem furnizori seriosi, care ne livreaza piese de calitate. Si nu in ultimul rand, dispunem de personal bine pregatit in electrica auto.

In cazul in care problema masinii este una de natura electrica, echipa noastra de electricieni auto se poate ocupa de rezolvarea ei cu maxim profesionalism si promptitudine.

Est Garage Bucuresti ofera servicii de Electrica Auto majoritatea marcilor de autoturisme. Oricare ar fi problema electica a masinii, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru a rezolva problemele electrice aparute, apelati cu incredere la Est Garaga. Echipa noastra dispune de electricieni calificati in domeniu care va pot garanta succesul oricaror reparatii. Experienta acumulata de-a lungul anilor dar si aparatura de ultima generatie utilizata la rezolvarea problemelor electrice, sunt punctele pozitive ale activitatii service-ului nostru.

Pentru orice intrebare si pentru programari, va asteptam sa ne contactati la telefon sau pe email.

 Va punem la dispozitie urmatoarele servicii aditionale:

Reconditionari alternatoare
Reconditionari electromotoare
Instalare alarme auto
Instalare senzori parcare fata/spate
Instalare inchidere auto centralizata
Instalare cd player / Mp3 player auto
Instalare Kit Xenon
Instalare sisteme audio

DE CE EST GARAGE?

Mecanici profesionisti

Datorita personalului calificat, serviciile de reparatii auto sunt efectuate in cel mai scurt timp posibil, la un inalt nivel de calitate.

Preturi Corecte

Foarte important nu lucram cu preturi mici, reduse, exceptionale, promotionale, toate operatiunile executate au pretul corect.

Servicii de calitate

Datorita tehnologiei de ultima generatie, operatiunile de reparatii auto sunt efectuate la standarde de calitate ridicate.

Suna Acum